Wat je moet weten?

Wat je moet weten voordat je gaat flyboarden…

Belangrijke vereiste om te flyboarden of te hoverboarden:

  • Minimale leeftijd is 14 jaar
  • U bent fysiek in goede gezondheid.
  • U bent in het bezit van een zwemdiploma
  • Alcohol en drugs zijn voor en tijdens het flyboarden of hoverboarden ten strengste verboden!

LET OP: U kunt gedurende het seizoen op zaterdag & zondag vanaf 10.00 uur tot 1 uur voor zonsondergang reserveren. Op maandag, dinsdag en woensdag is het niet mogelijk om te reserveren. Flyboarden op donderdag of vrijdag? Neem dan even contact met ons op. Het seizoen loopt van medio april t/m eind oktober afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

“Yes, we gaan flyboarden! Dat wordt cool, dat wordt lachen…”

Iedereen die voor het eerst gaat flyboarden, reageert ongeveer zo. Ze hebben er zin in en dat is leuk! Omdat flyboarden een relatief nieuwe sport is die pas in 2012 ontstond, zijn er nog steeds heel veel mensen nieuwsgierig naar de adrenalinekick die deze watersport met zich meebrengt. Maar is deze ‘x-treme’ sport wel geheel zonder risico’s? Wat moet je weten voordat je erop gaat staan? Lees verder en go for it!

 

Ready, steady…

 

Luister naar je flyboardinstructeur

Als je bij ons komt fly-/hoverboarden, beginnen we met een korte instructie. Dit duurt ongeveer 15 minuten. In deze tijd stellen wij ons voor, leggen we uit wat je te wachten staat, laten we je het materiaal zien dat je nodig hebt en geven we je de kans om vragen te stellen. Iedereen kan flyboarden, mits je goed de instructies van je flyboardinstructeur opvolgt.

 

Verleg je grenzen maar neem geen risico’s

Vind je het spannend? Geen probleem! Stapje voor stapje nemen wij je mee door het water. Neem geen risico’s, blijf in water dat dieper is dan 3 meter en doe geen gekke dingen. Zo voorkom je teleurstelling of verwondingen. Wij voelen precies aan wat jij nodig hebt en begeleiden je daarin, zodat jij de fly-/hoverboardervaring van je leven hebt!

 

Go…

 

Vooral genieten

“Try before you die, want fly-/hoverboarden is een unieke belevenis!” Heb je het onder de knie? Dan is het tijd voor leuke trucjes. Wij geven je een seintje zodra we zien dat jij er klaar voor bent. Verleg je grenzen, experimenteer, leer en geniet!

 

Red Stallion Watersports

 

Het team van Red Stallion Watersports begeleidt de fly-/hoverboarders altijd op een waterscooter. Zo kunnen we ook op het water met elkaar communiceren. Veiligheid staat boven alles en daarom voorzien wij je van een helm, een zwemvest en een wetsuit. Ook ons materiaal en onze locatie op Het Lageveld in Wierden zijn hierop afgestemd. Ons materiaal wordt regelmatig onderhouden en de waterkwaliteit wordt gedurende het hele seizoen door Regio Twente nauwkeuring in de gaten gehouden. Natuurlijk zijn er risico’s verbonden aan deze watersport. Maar zolang je onze instructies goed opvolgt, is de kans op een ongeval minimaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *