Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit op de werkvloer

Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit op de werkvloer

Door mijn eigen ervaringen met een burn-out is dit voor een interessant onderwerp. Sinds de start van Red Stallion Watersports heb ik het idee gehad om preventie van uitval van werknemers door burn-out en stress te combineren met flyboarden. Te vaak worden de signalen hiervan genegeerd door zowel de medewerker als de werkgever. Wanneer deze signalen zich voordoen, is het eigenlijk al te laat en moet er “genezen” worden. De gemiddelde kosten hiervoor rijzen de pan uit en komen neer op gemiddeld 120.000 euro per werknemer! (Bron: https://www.byebyeburnout.nl/burn-out-kost-120-000-euro/).

Aan het begin van 2018 zijn wij de samenwerking aangegaan met The Vital Company om een platform te ontwikkelen om vitaliteit binnen bedrijven te bevorderen. Een platform om zowel online als offline activiteiten te ontplooien om iedereen een leven lang lekker in zijn of haar vel te laten zitten op zijn of haar werkplek. Niet iedereen heeft dezelfde ontspanningsbehoefte en door middel van dit platform kunnen werknemers kiezen wat bij hen past en kunnen werkgevers kennis uitwisselen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hou ons in de gaten voor meer informatie en de vorderingen van de ontwikkeling van het platform. Vanuit deze gedachte hebben wij bij Red Stallion Watersports FlyboardVitaal ontwikkeld. Met FlyboardVitaal heb je wekelijks een flyboardsessie van 20 minuten en kun je van gedachten wissselen met mijzelf (Freek) of gewoon sparren over wat je bezig houdt. Even het hoofd leegmaken en weer fris verder!

Uiteraard kunnen bedrijven die nu al interesse hebben in het platform of ons FlyboardVitaal programma contact met mij opnemen via freek@rswatersports.nl

 

Fields marked with an * are required

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *